Erguvan Anaokulu
Cumhuriyet Mah. Karaca Akdeniz Sok. No.10 Silivri / İstanbul

VİZYON

Amacı olan, katılımcı, demokratik , bilimsel düşünen, eleştiriye açık , değişime hızla uyum sağlayabilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirerek, 2011- 2012 eğitim- öğretim yılında kazanılan "Silivri´ nin En Başarılı Kurumu" ünvanına uygun biçimde, bulunduğu bölgede daima en iyi eğitim- öğretim hizmetini sunan ana okulu olmak.

MİSYON

Öğrencilerin bireysel farklılıklarını göz önüne alarak, onları kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlerine bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirmektir.

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Silivri´nin En Başarılı Kurumu
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

08.00-12.30 / 13.00-17.30

Çarşı ve Yeni Mahalle bölgesine servis vardır.

2 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Cumhuriyet Mah. Karaca (Akdeniz) Sk. (E–5 yolu İstanbul yönü Petrol ofisi benzinliğin arkası) No:10 Silivri/İstanbul