"Sağlam Kafa Sağlıklı Vücutta Bulunur" eTwinning Projesi

Sağlıklı, yeterli ve dengeli beslenme herkes için, özellikle de çocuklar için gereklidir; çünkü bu dönemde kazanılacak beslenme alışkanlıkları yaşam boyu sürdürülmektedir. Çünkü çocuğun fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimi birbiriyle sıkı sıkıya bağlıdır. Doğru seçilmiş yiyecekler, destekleyici bir çevre içerisinde verilirse çocuğun gelişimine de katkı sağlar.Bu proje ile öğrencilerin sağlıklı beslenme alışkanlıkları ve sporun sağlığa olumlu etkileri hakkında bilinçlendirilmeleri hedeflenmektedir. Çocuklara sağlığın önemini yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı sunulacak. Sağlıklı yaşam için dikkat edecekleri hususları davranış haline getirmeleri konusunda kendilerine rehberlik edilecektir. Öğrencilerin sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenmelerini sağlayacak eğlenceli etkinlikler yapılacak. Sağlıklı yaşamayı kendisine ilke edinmiş sağlıklı bireyler yetişecektir.

Öğretmenlerin ve öğrencilerin yeni uygulamalar kullanarak dijital becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlayan projeyi okulumuzda Işıl M. AKKUŞ öğretmenimiz yürütmektedir.

28-12-202128-12-2021

Proje tanıtım videomuz: