Kısa Bir Mola :)

Sevgi dolu bir eğitim ortamında geçen bir dönemin ardından, minik öğrencilerimizi yarıyıl tatiline uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Çocuklarımız, renkli ve öğretici etkinliklerle dolu bir dönemin ardından dinlenme ve eğlence dolu bir tatilin kapılarını araladı.

Yarıyıl tatili boyunca, çocuklarımızın sosyal, duygusal ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacak çeşitli etkinlikler planladık. Oyunlar, sanat atölyeleri, hikaye zamanları ve daha birçok sürpriz etkinlikle çocuklarımızın tatillerini keyifli ve öğretici bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacındayız.

Öğretmenlerimiz, tatil boyunca öğrencilere tatil ödevleriyle değil, keyifli etkinliklerle yaklaşacaklarını belirttiler. Ailelerimizden de çocuklarını yarıyıl tatilinde destekleyip, onlarla birlikte keyifli anlar yaşamalarını öneriyoruz.

Okulumuz, eğitimdeki yenilikçi yaklaşımıyla, çocuklarımıza sadece akademik bilgiler değil, aynı zamanda sosyal beceriler, paylaşma ve işbirliği gibi değerleri de kazandırmayı hedeflemektedir. Sömestr tatili, çocuklarımızın bu değerleri pekiştirmeleri için harika bir fırsattır.

Yarıyıl tatilinin sonunda, öğrencilerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz etkinliklerle eğlenceli bir dönemi daha geride bırakacak, yeni döneme enerjik bir başlangıç yapacağız.

Okulumuz, öğrencilerimizin ve ailelerimizin bir araya gelip güzel anılar biriktireceği bu sömestr tatilinde, herkesin keyifli ve dinlendirici bir zaman geçirmesini diler.

Eğlenceli ve öğretici bir sömestr tatili geçirmeniz dileğiyle, sevgiler.